Recept

Brownie met marshmallowtopping

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. 2

    Doe de chocolade en de boter in een kom en smelt au bain-marie of in de microgolfoven. Klop intussen de eieren met de kandijsuiker ongeveer 10 minuten tot een dikke massa. Roer de gesmolten chocolade door het ei-suikermengsel.

  3. 3

    Zeef de bloem met het bakpoeder boven de kom en spatel ze, met het amandelpoeder, luchtig door de massa.

  4. 4

    Beboter de bakvorm en bestuif met bloem. Doe het beslag erin. Bak 18 minuten in de oven.

  5. 5

    Strooi de marshmallows, gehakte amandelen en chocoladedruppels over het gebak. Smelt de pindakaas en lepel over de topping. Zet nog 2 à 3 minuten in de oven. Laat afkoelen en snij het gebak in stukken. Lekker met een bolletje ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Brownie met marshmallowtopping

Ingrediënten voor

6 personen
  • chocolade (bitter, 70%)150 g
  • boter (+ extra)90 g
  • eieren3
  • bruine kandijsuiker90 g
  • bloem (+ extra)60 g
  • amandelpoeder60 g
  • bakpoeder1 kl
  • marshmallow (mini)150 g
  • melkchocolade (druppels)50 g
  • pindakaas150 g
  • hazelnoot (gehakt) handje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!